Стоматолошка ординација Д-р Билјана

Слоган слоган слоган слоган

За нас

Стоматолошка ординација д-р Билјана Левкова Ѓорѓиева

Consequuntur inventore voluptates consequatur aut vel et. Eos doloribus expedita. Sapiente atque consequatur minima nihil quae aspernatur quo suscipit voluptatem.

Repudiandae rerum velit modi et officia quasi facilis

Laborum omnis voluptates voluptas qui sit aliquam blanditiis. Sapiente minima commodi dolorum non eveniet magni quaerat nemo et.

Incidunt non veritatis illum ea ut nisi

Non quod totam minus repellendus autem sint velit. Rerum debitis facere soluta tenetur. Iure molestiae assumenda sunt qui inventore eligendi voluptates nisi at. Dolorem quo tempora. Quia et perferendis.

Omnis ab quia nemo dignissimos rem eum quos..

Eius alias aut cupiditate. Dolor voluptates animi ut blanditiis quos nam. Magnam officia aut ut alias quo explicabo ullam esse. Sunt magnam et dolorem eaque magnam odit enim quaerat. Vero error error voluptatem eum.

Consequuntur inventore voluptates consequatur aut vel et. Eos doloribus expedita. Sapiente atque consequatur minima nihil quae aspernatur quo suscipit voluptatem.

Repudiandae rerum velit modi et officia quasi facilis

Laborum omnis voluptates voluptas qui sit aliquam blanditiis. Sapiente minima commodi dolorum non eveniet magni quaerat nemo et.

Incidunt non veritatis illum ea ut nisi

Non quod totam minus repellendus autem sint velit. Rerum debitis facere soluta tenetur. Iure molestiae assumenda sunt qui inventore eligendi voluptates nisi at. Dolorem quo tempora. Quia et perferendis.

Omnis ab quia nemo dignissimos rem eum quos..

Eius alias aut cupiditate. Dolor voluptates animi ut blanditiis quos nam. Magnam officia aut ut alias quo explicabo ullam esse. Sunt magnam et dolorem eaque magnam odit enim quaerat. Vero error error voluptatem eum.

Потребна Ви е итна помош? Побарајте нé!

Тука сме за да Ви помогнеме! Јавете ни се на 071 552 751 или закажете термин преку нашиот календар.

Работно време:

Понеделник - Петок: 10 - 18ч

Сабота и недела: Неработни

Контакт

Нашата мисија

Нашата главна цел е да се грижиме за вашето орално и дентално здравје. Ние се грижиме за вашата насмевка, работиме посветено, користејќи ги најнапредните техники со минимално инвазивната и конзервативна стоматологија за да ја постигнеме насмевката за која отсекогаш сте сонувале.

  • Нудиме стоматолошки услуги со највисок квалитет и 100% персонализирано внимание на пациентите, приспособени на нивните реални потреби.
  • Стоматологија заснована на професионална етика, максимизирајќи ја здравствената заштита на пациентот.
  • Промовираме превентивна стоматологија преку информирање и едукација на пациентите.
  • Промовираме превентивната стоматологија преку информирање и едукација на пациентите.

Нашите вредности

Постојано се подобруваме и напредуваме, учејќи нови методи.

  • Нашите клиенти пред се. Основната вредност на нaшето работење е посебниот третман, професионалноста и грижата коа ја добиваат нашите клиенти.
  • Современата технологија која се употребува во нашето работење е предуслов за квалитетна и професионална услугa.
  • Секој клиент има посебен третман. Чувството на сигурност и грижата за нашите клиенти е наш приоритет преку кој се заснова довербатa.
  • Долгогодишно искуство.

Услуги

Контролни и превентивни прегледи

Tретирање на пулпити, периодонтити, отечени заби и друг.

Третирање на површински кариес

Пред да премине во нешто посериозно и да го уништи забот подлабоко, третманот за површински кариес е едноставен, брз и лесен.

Пломбирање на
заби

Со најсовремени стоматолошки материјали, инструменти, нашите пломби се квалитетни и естетски не се одвојуваат од вашите заби.

Чистење забен камен

Отстранување на меки наслаги и забен камен е рутинска и едноставна процедура која секој пациент треба да ја практикува почесто.

Екстрахирање на заби

Вадење заби безболно со анестезија. Веднаш по самото вадење на забот, во нашата ординација ќе добиете препораки за престојниот период на заздравување.

Детска стоматологија

Превенција во рана возраст (детство). Вршиме залевање како брз и безболен метод за заштита на забите на вашето дете.

Галерија

Контакт

Контакт

Адреса:

Рилски Конгрес 30, Велес, Македонија

Телефон:

+389 71 552 751

Loading
Пораката е испратена. Благодариме!